Túlélési stratégiák

Életünk tele van megpróbáltatásokkal, már a születés is egy trauma egyesek szerint, aztán sikerek és kudarcok záporoznak ránk, megoldásra váró helyzetek és döntéseket igénylő elágazások között kell lavíroznunk . Aztán valahogy mindent túl élünk  - jó esetben -, azokat a dolgokat is, amelyeket nem is gondoltuk volna magunkról. Ki-ki a maga módján, stratégiáival lesz úrrá a legyőzhetetlenen...Azt mondják, csak a magunk hibájából, tapasztalataiból tanulhatunk, igaz ez? Mások tapasztalata, megoldásai nem lehetnek a segítségünkre? Mi hisszük, hogy igen...közösséget építünk, hogy az egyén tapasztalata a közösséget szolgálja. 
 

 

Függőségek

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

Kapuzárási pánik, klimax

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

Fogyatékkal élők

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

Utolsó kommentek

Gyerekvállalás szingliként

2013.06.26. 09:54 erajuli

Felmérések és statisztikák sokasága szól arról, hogy egyre több a szingli nő és pasi. Sokan választják ezt az életformát. 

A szingli férfiak nagy része család nélkül képzeli el az életét, így gyereket sem szeretne vállalni. 

A nőkben azonban még akkor is működik az anyai ösztön, ha egyébként úgy döntenek, nem akarnak házasságot, nem szeretnének tartós kapcsolatot. 

Ti ismertek olyan nőt vagy férfit, aki hasonlóan gondolkodik? Esetleg ti magatok gondolkodtatok már ezen? 

 

Szólj hozzá!

Címkék: párkapcsolat szingli gyerekvállalás

A bejegyzés trackback címe:

https://eljuktul.blog.hu/api/trackback/id/tr505378636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása