Túlélési stratégiák

Életünk tele van megpróbáltatásokkal, már a születés is egy trauma egyesek szerint, aztán sikerek és kudarcok záporoznak ránk, megoldásra váró helyzetek és döntéseket igénylő elágazások között kell lavíroznunk . Aztán valahogy mindent túl élünk  - jó esetben -, azokat a dolgokat is, amelyeket nem is gondoltuk volna magunkról. Ki-ki a maga módján, stratégiáival lesz úrrá a legyőzhetetlenen...Azt mondják, csak a magunk hibájából, tapasztalataiból tanulhatunk, igaz ez? Mások tapasztalata, megoldásai nem lehetnek a segítségünkre? Mi hisszük, hogy igen...közösséget építünk, hogy az egyén tapasztalata a közösséget szolgálja. 
 

 

Függőségek

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

Kapuzárási pánik, klimax

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

Fogyatékkal élők

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

Utolsó kommentek

Interjúalanyokat keresünk

2013.06.20. 21:42 erajuli

Rádió interjúk készítéséhez keresünk interjúalanyokat, teljes anonimitás mellett a következő témakörökben:

Függőségek

Ha voltál már életedben drog, alkohol, párkapcsolat, szerencsejáték, vagy bármilyen függő, esetleg most is az vagy és szeretnéd elmondani a történeted, akkor jelentkezz nálunk.

Párkapcsolat

Ha nem találsz párt magadnak, ha átvertek már netes társkeresőn, esetleg ott találtad meg életed párját, ha nem tudsz párkapcsolatban élni, vagy esetleg kihasználtak már, ha a kapcsolataid rendre tönkremennek, esetleg szerető vagy és nem tudsz kilépni ebből a szerepkörből, esetleg nem is akarsz, ha boldog, de nyitott házasságban élsz és szeretnéd a tapasztalataid megosztani, akkor jelentkezz nálunk. 

Fogyatékkal élők

Ha bármilyen fogyatékkal születtél, vagy nem úgy születtél, de életed során valamilyen trauma következtében fogyatékkal élővé váltál, akkor érdekelne minket, hogyan élted meg a helyzetet, hogyan tudtál vele megküzdeni. Ha szívesen beszélnél erről, akkor jelentkezz nálunk.

Börtön

Ha voltál már börtönben, esetleg egy hozzátartozód tölti éppen a szabadságvesztés éveit egy ilyen intézményben és tapasztalataidról szívesen beszámolnál, akkor jelentkezz nálunk.

Klimax, kapuzárási pánik

Ha tudod, mi az a kapuzárási pánik, ha te, vagy a párod már átélte ezt az élethelyzetet és beszélnél róla, jelentkezz nálunk.

A jelentkezéseket az eljuktul@gmail.com e-mail címre várjuk. 

Amennyiben a teljes anonimitás (mi sem kérdezzük meg ki vagy, nem kell a nevedet adnod!) mellett sem szeretnél megszólalni, de szeretsz írni, akkor várjuk a történeteidet a fenti e-mail címre. 

Az interjúk a Rádió 17 (FM 96,8) www.radio17.hu Éljük túl! című műsorában hangoznak majd el, minden hétköznap délelőtt, 10-12 óra között. 

Várunk mindenkit szeretettel nemre és korra való tekintet nélkül:

Juli és Era

a szerkesztő-műsorvezetők

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eljuktul.blog.hu/api/trackback/id/tr455371414
süti beállítások módosítása